Hledat

Domácí pomazánkové máslo

Potřebné přísady:
  • 500g jogurtu - tučný typu Hollandia
  • 200g kysané smetany
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vše promíchat dát přes plátýnko a cedník na 24hod v lednici nechat prokapat.
  2. Občas přimíchám pažitku nebo česnek, bylinky co kdo má rád - podle chuti. Záleží k čemu to chci použít. Dávám to na buchtu (na sladko), na chlebíčky s česnekem. Na závin nechávám bez chuti. Je to opravdu výborné.
  3. Recept jsem dostala od jedné paní na facebooku ve skupině o vaření a moc jí za něj děkuji a ráda se s vámi ostatními o tuto dobrůtku podělím.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek DIY Levandulová koupelová sůl

DIY Levandulová koupelová sůl

Obrázek Povidla pečená v troubě

Povidla pečená v troubě

Obrázek Knedlík vařený v páře

Knedlík vařený v páře

Obrázek Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Domácí kokosový peeling - jak využít zbytky kokosu z kokosového mléka

Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Obrázek Převod čerstvého droždí na suché

Převod čerstvého droždí na suché

Obrázek Domácí máslo - živočišné

Domácí máslo - živočišné

Obrázek  Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Bruschetta s figami, ricottou a zelerovymi stonkami

Obrázek Vaječný dort

Vaječný dort

Obrázek Těsto na domácí pizzu

Těsto na domácí pizzu

Obrázek Pošírovaná hruška s karamelem

Pošírovaná hruška s karamelem

Obrázek Čokoládové perníčky

Čokoládové perníčky

TOPlist