Hledat

Domácí pomazánkové máslo

Potřebné přísady:
  • 500g jogurtu - tučný typu Hollandia
  • 200g kysané smetany
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vše promíchat dát přes plátýnko a cedník na 24hod v lednici nechat prokapat.
  2. Občas přimíchám pažitku nebo česnek, bylinky co kdo má rád - podle chuti. Záleží k čemu to chci použít. Dávám to na buchtu (na sladko), na chlebíčky s česnekem. Na závin nechávám bez chuti. Je to opravdu výborné.
  3. Recept jsem dostala od jedné paní na facebooku ve skupině o vaření a moc jí za něj děkuji a ráda se s vámi ostatními o tuto dobrůtku podělím.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Humus s pečenou dýní

Humus s pečenou dýní

Obrázek Ostružinová marmeláda od Lucinky

Ostružinová marmeláda od Lucinky

Obrázek Dýňová omáčka k těstovinám

Dýňová omáčka k těstovinám

Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Obrázek Sýrová roláda

Sýrová roláda

Obrázek Brokolicové špalíčky z trouby

Brokolicové špalíčky z trouby

Obrázek Zmrzlina z banánu

Zmrzlina z banánu

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Návod na zdobení vajíček by Romča

Návod na zdobení vajíček by Romča

Obrázek Bramborové koláčky

Bramborové koláčky

Obrázek Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Odpolední mlsota - Jablečné lívance

Obrázek Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

TOPlist