Hledat

Domácí pomazánkové máslo

Potřebné přísady:
  • 500g jogurtu - tučný typu Hollandia
  • 200g kysané smetany
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vše promíchat dát přes plátýnko a cedník na 24hod v lednici nechat prokapat.
  2. Občas přimíchám pažitku nebo česnek, bylinky co kdo má rád - podle chuti. Záleží k čemu to chci použít. Dávám to na buchtu (na sladko), na chlebíčky s česnekem. Na závin nechávám bez chuti. Je to opravdu výborné.
  3. Recept jsem dostala od jedné paní na facebooku ve skupině o vaření a moc jí za něj děkuji a ráda se s vámi ostatními o tuto dobrůtku podělím.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Netradiční vykrajovátka která potěší

Netradiční vykrajovátka která potěší

Obrázek Sirup z bezových květů

Sirup z bezových květů

Obrázek Banánové lívance

Banánové lívance

Obrázek Jahodová panna cotta

Jahodová panna cotta

Obrázek Vanilkový extrakt

Vanilkový extrakt

Obrázek Lilková pomazánka

Lilková pomazánka

Obrázek Paví ocas s párkem

Paví ocas s párkem

Obrázek Plněná vejce

Plněná vejce

Obrázek Domácí bezový ocet by Romča

Domácí bezový ocet by Romča

Obrázek Ovesná kaše s ovocem

Ovesná kaše s ovocem

Obrázek Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Hroznovo-bonbonové housenky a ještěrky od Pedro

Obrázek Masové klobásničky

Masové klobásničky

TOPlist