Hledat

Domácí pomazánkové máslo

Potřebné přísady:
  • 500g jogurtu - tučný typu Hollandia
  • 200g kysané smetany
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vše promíchat dát přes plátýnko a cedník na 24hod v lednici nechat prokapat.
  2. Občas přimíchám pažitku nebo česnek, bylinky co kdo má rád - podle chuti. Záleží k čemu to chci použít. Dávám to na buchtu (na sladko), na chlebíčky s česnekem. Na závin nechávám bez chuti. Je to opravdu výborné.
  3. Recept jsem dostala od jedné paní na facebooku ve skupině o vaření a moc jí za něj děkuji a ráda se s vámi ostatními o tuto dobrůtku podělím.
Ostatní
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Obrázek Slané řezy dvou barev

Slané řezy dvou barev

Obrázek Pizza těsto by Romča

Pizza těsto by Romča

Obrázek Mandlové máslo

Mandlové máslo

Obrázek Kokosovo ovesné sušenky

Kokosovo ovesné sušenky

Obrázek Guacamole

Guacamole

Obrázek Turecký med

Turecký med

Obrázek Domácí přírodní sýr

Domácí přírodní sýr

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Paví ocas s párkem

Paví ocas s párkem

Obrázek Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Obrázek Netradiční vykrajovátka která potěší

Netradiční vykrajovátka která potěší

TOPlist