Hledat

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Potřebné přísady:
  • 4 bílé Delissy
  • 100g másla
  • oloupané a spařené mandle
  • kokos
  • na zahušťení sušené mléko
  • je i možno udělat obměnu-místo bílé Dellisy můžeme použít griliášové vlnky taky super
Postup přípravy:
  1. Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu, klást do papírových košíčků, chutnají mi víc než ze salka nebo ztuženého tuku- ta oplatková chuť je skvostná- doporučuji !!!!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Koláč s citronovým krémem a jahodami

Koláč s citronovým krémem a jahodami

Obrázek Jablečné řezy s kokosem a smetanou

Jablečné řezy s kokosem a smetanou

Obrázek Kakaovo-vanilková bábovka z kysnutého cesta

Kakaovo-vanilková bábovka z kysnutého cesta

Obrázek Trubičky poctivé domácí

Trubičky poctivé domácí

Obrázek Nepečený ovocný dort s mascarpone a zakysanou smetanou

Nepečený ovocný dort s mascarpone a zakysanou smetanou

Obrázek Šátečky z rychlého těsta

Šátečky z rychlého těsta

Obrázek Galettes s ovocem

Galettes s ovocem

Obrázek Jablečný koláč s pudinkem aneb obrácený jablečník

Jablečný koláč s pudinkem aneb obrácený jablečník

Obrázek Šlehačkovo-pudinkové orgie

Šlehačkovo-pudinkové orgie

Obrázek Kokosové laskonky

Kokosové laskonky

Obrázek Bábovka ala Naty

Bábovka ala Naty

Obrázek Litý perník

Litý perník

TOPlist