Hledat

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Potřebné přísady:
  • 4 bílé Delissy
  • 100g másla
  • oloupané a spařené mandle
  • kokos
  • na zahušťení sušené mléko
  • je i možno udělat obměnu-místo bílé Dellisy můžeme použít griliášové vlnky taky super
Postup přípravy:
  1. Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu, klást do papírových košíčků, chutnají mi víc než ze salka nebo ztuženého tuku- ta oplatková chuť je skvostná- doporučuji !!!!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Černoškine prsia

Černoškine prsia

Obrázek Piškotový dortík

Piškotový dortík

Obrázek Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Mandlovo jahodovy koláč s pomarančom

Obrázek Kynutý koláč s jahodami a drobenkou

Kynutý koláč s jahodami a drobenkou

Obrázek Mirabelkové řezy s pudinkem - hrníčkové

Mirabelkové řezy s pudinkem - hrníčkové

Obrázek Sypaný makový koláč s jablky

Sypaný makový koláč s jablky

Obrázek Dvoubarevná buchta na plech

Dvoubarevná buchta na plech

Obrázek Tvarohový koláč s broskvemi

Tvarohový koláč s broskvemi

Obrázek Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Muffiny s čokoládou a ořechy by Romča

Obrázek Marcipánovo matová torta s višňovou omáčkou

Marcipánovo matová torta s višňovou omáčkou

Obrázek Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

TOPlist