Hledat

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Potřebné přísady:
  • 4 bílé Delissy
  • 100g másla
  • oloupané a spařené mandle
  • kokos
  • na zahušťení sušené mléko
  • je i možno udělat obměnu-místo bílé Dellisy můžeme použít griliášové vlnky taky super
Postup přípravy:
  1. Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu, klást do papírových košíčků, chutnají mi víc než ze salka nebo ztuženého tuku- ta oplatková chuť je skvostná- doporučuji !!!!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Křehké šátečky

Křehké šátečky

Obrázek Jablečný krambl (crumble)

Jablečný krambl (crumble)

Obrázek Medové řezy - lepší než medovník

Medové řezy - lepší než medovník

Obrázek Panna cotta s jahodovou omáčkou

Panna cotta s jahodovou omáčkou

Obrázek Zmrzlinová bábovka od Lenky

Zmrzlinová bábovka od Lenky

Obrázek Be-Be řezy s pudinkem

Be-Be řezy s pudinkem

Obrázek Hraběnčiny řezy se švestkami

Hraběnčiny řezy se švestkami

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Obrázek Roláda s ořechy

Roláda s ořechy

Obrázek Švédský tvarohový koláč

Švédský tvarohový koláč

Obrázek Bebe řezy

Bebe řezy

Obrázek Jogurtová buchta

Jogurtová buchta

TOPlist