Hledat

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Potřebné přísady:
  • 4 bílé Delissy
  • 100g másla
  • oloupané a spařené mandle
  • kokos
  • na zahušťení sušené mléko
  • je i možno udělat obměnu-místo bílé Dellisy můžeme použít griliášové vlnky taky super
Postup přípravy:
  1. Delissy nasekáme/pomeleme, promícháme s měkkým máslem a dle potřeby zahustíme sušeným mlékem. Dáme na chvíli do lednice a pak děláme kuličky. Do každé vtlačíme spařenou a oloupanou mandli a obalíme v kokosu, klást do papírových košíčků, chutnají mi víc než ze salka nebo ztuženého tuku- ta oplatková chuť je skvostná- doporučuji !!!!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mrkvovo-makové řezy s polevou

Mrkvovo-makové řezy s polevou

Obrázek Jemná máslová bábovka

Jemná máslová bábovka

Obrázek Žloutkový řez

Žloutkový řez

Obrázek Dortíčky s jahodami

Dortíčky s jahodami

Obrázek Kokoschka - výborný osvěžující tvarohový dortík (nepečený)

Kokoschka - výborný osvěžující tvarohový dortík (nepečený)

Obrázek Jahodová panna cotta

Jahodová panna cotta

Obrázek Kokosové kostky

Kokosové kostky

Obrázek Jablkové řezy Vlasta

Jablkové řezy Vlasta

Obrázek Recept - Vaříme, pečeme s Bobem a Nikčou - Linecký koláč

Recept - Vaříme, pečeme s Bobem a Nikčou - Linecký koláč

Obrázek Fenomenálne rezy bez pečenia

Fenomenálne rezy bez pečenia

Obrázek Buchty Honzovky by Romča

Buchty Honzovky by Romča

Obrázek Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

Mňamózní válečky plněné - (nepečené)

TOPlist