Hledat

Skořicové copánky z Nezdic

Potřebné přísady:
  • 250 ml mléka
  • 1/2 kg hladké mouky
  • 1 droždí ( kvásek )
  • 10 dkg moučkového cukru
  • vanilkový cukr
  • 3 žloutky
  • 3 lžíce rumu
  • 3 lžíce rozpuštěného másla
  • vanilka
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme hladké těsto, které necháme kynout. Mléko zase lijte postupně. Z těsta tvoříme válečky, které stočíme do copánku. Stačí přidržet palcem a dva pramínky zatočit. Smažíme v rozpáleném oleji a obalujeme v cukru se skořicí.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Koláče z jemného máslového těsta

Koláče z jemného máslového těsta

Obrázek Medový koláč s jablky

Medový koláč s jablky

Obrázek Recept - Nugátové řezy

Recept - Nugátové řezy

Obrázek Čokoládový dortík

Čokoládový dortík

Obrázek Jablčník - mrežovník

Jablčník - mrežovník

Obrázek Podzimní koláček zdravě

Podzimní koláček zdravě

Obrázek Cheesecake philadelphia s bílou čokoládou a třešňovou marmeládou

Cheesecake philadelphia s bílou čokoládou a třešňovou marmeládou

Obrázek Recept - Medové kostky v kokosu

Recept - Medové kostky v kokosu

Obrázek Vodouch

Vodouch

Obrázek Malinový ombré dort

Malinový ombré dort

Obrázek Višňové řezy s tvarohovým krémem

Višňové řezy s tvarohovým krémem

Obrázek Ovocný koláč s tvarohem a ovocem

Ovocný koláč s tvarohem a ovocem

TOPlist