Hledat

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Treska ... bez majonézy, bez ryby

Treska ... bez majonézy, bez ryby

Obrázek Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Špaldovo- žitný chléb z domácí pekárny

Obrázek Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Kynutý chleba bez hnětení - kynutý

Kynutý chleba bez hnětení - kynutý

Obrázek Ovozelová šťáva od Terez

Ovozelová šťáva od Terez

Obrázek "Sekaná" z údeného tofu

"Sekaná" z údeného tofu

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek 10 receptů na  Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

10 receptů na Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

Obrázek Ovesné domácí sušenky

Ovesné domácí sušenky

Obrázek Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

TOPlist