Hledat

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Pastýřský koláč (Shepherd’s pie) - vegetariánská verze

Obrázek Ľahký  šalát s kuskusom

Ľahký šalát s kuskusom

Obrázek Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Obrázek Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Obrázek Brokolicový krém by Romča

Brokolicový krém by Romča

Obrázek Bulgur se zeleninou

Bulgur se zeleninou

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Ovozelová šťáva od Terez

Ovozelová šťáva od Terez

Obrázek Recept - Thajské fazolky

Recept - Thajské fazolky

Obrázek Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk

Dýňový koláč - žádná mouka, cukr nebo tuk

TOPlist