Hledat

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Bylinkové tofu placičky s kaší by Romča

Obrázek Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

Datľové tyčinky inšpirované tyčinkami Twix

Obrázek Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

Bramborová placka s domácím bezinkovým kompotem

Obrázek Pudink s chia semínky - bez vaření

Pudink s chia semínky - bez vaření

Obrázek Hummus

Hummus

Obrázek Rýžový nákyp se švestkami

Rýžový nákyp se švestkami

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Fazolové burgery by Romča  

Fazolové burgery by Romča  

Obrázek Ľahký  šalát s kuskusom

Ľahký šalát s kuskusom

Obrázek Plněná vegetariáská cuketa

Plněná vegetariáská cuketa

Obrázek Karamelizované tofu

Karamelizované tofu

Obrázek Cizrno-mrkvová pomazánka

Cizrno-mrkvová pomazánka

TOPlist