Přihlásit
píďák.cz
×
Hledejte na Píďák.cz
×
Sdílejte z Píďák.cz
Škubánky by Romča
Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Menu
Hledat
Sdílet
Zavřít
Vaření, pečení, recepty
zpět
Hlavní jídla
Polévky
Moučníky, dezerty, dorty
Pečivo
Ostatní
Vánoční cukroví
Vegetariánské a veganské
zpět
Vegetariánské
Veganské
Raw
Tipy kam s dětmi
zpět
Tipy - Akce, Slevy, Zdarma
zpět
Akce
Slevy
Zdarma
Dětské koutky, herny a hřiště
Výlety a zajímavá místa
zpět
Hrady, zámky a památky
Pikniková místa
Zábavné parky - areály
Muzea, skanzeny a výstavy
Planetária a hvězdárny
Tipy na výlety
Kam za zvířátky
zpět
Zoo a minizoo
Akvária a terária
Alternativní školky
Kurzy a kroužky
Sportovní aktivity
zpět
Dopravní hřiště
Motokáry a čtyřkolky
Lanová centra
Horostěny
Cvičení pro maminky
Venkovní fitparky
Adrenalinové aktivity
Minigolf
Ubytování
zpět
Kempy
Penziony a hotely
Chaty a chalupy
Kavárny a restaurace
Mateřská centra
Aquaparky a koupaliště
Nové
zpět
Nové tipy
Nové recepty
Přidat
Hledat
Sdílet
Vegetariánské a veganské
Veganské
Sýr z kešu podle De Li
Potřebné přísady:
(80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
5- 6 PL lahůdkového droždí
2 stroužky česneku
šťáva z jedné limetky
100 + 300 ml vody
5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
1 čl soli
hrst jarní cibulky
Postup přípravy:
Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.
Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.
Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.
Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.
Veganské
Autor receptu
De Li
Zobrazit hodnocení (2)
4.5
2
Facebook komentáře
Mohlo by se Vám líbit
Veganské řízky z bedel
Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou
Dýňové máslo - vegan
Banánovo-cícerové kari
Polentové knedličky s kokosovo-vanilkovou polevou a lesným ovocím
Jablečný horký nápoj by Romča
Cviknies s datlovou pastou
Sojové chilly con carne s kari rýží - (vegan)
Indická Zeleninová polievka
Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča
Čoládové muffiny s andskou soľou
Tempeh na žampionech podle De LI