Hledat

Sýr z kešu podle De Li

Potřebné přísady:
  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky
Postup přípravy:
  1. Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.
  2. Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.
  3. Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.
  4. Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Indická krémová polévka (vegan)

Indická krémová polévka (vegan)

Obrázek Hnedá basmati ryža - risotto

Hnedá basmati ryža - risotto

Obrázek Raňajkové smoothie - Dobrožrúti

Raňajkové smoothie - Dobrožrúti

Obrázek Obedový šalátik

Obedový šalátik

Obrázek Zimný šalát

Zimný šalát

Obrázek Seintanový guláš - veganský

Seintanový guláš - veganský

Obrázek Avokádový hummus

Avokádový hummus

Obrázek Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Hummus se sušenými rajčaty a bazalkou

Obrázek Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Agent orange - výrobek roku Chillibraní 2014

Obrázek Tempeh na žampionech podle De LI

Tempeh na žampionech podle De LI

Obrázek Chia valentínske raňajky

Chia valentínske raňajky

Obrázek HurmiKaki puding

HurmiKaki puding

TOPlist