Hledat

Sýr z kešu podle De Li

Potřebné přísady:
  • (80-100g) kešu namočených aspoň na 3h a pak propláchnout
  • 5- 6 PL lahůdkového droždí
  • 2 stroužky česneku
  • šťáva z jedné limetky
  • 100 + 300 ml vody
  • 5 gramů práškového agaru (půlku pytlíčku)
  • 1 čl soli
  • hrst jarní cibulky
Postup přípravy:
  1. Nejdříve jsem si připravila agar. Půl balení do 300ml vody, přivedla jsem k varu a odstavila.
  2. Do mixéru jsem vložila propláchnuté namočené kešu a mixovala se 100ml vody.
  3. Přidala jsem všechny ostatní suroviny a až je hmota pěkně hladká, tak jsem přidala mírně zchladly agar a znovu mixovala.
  4. Naplnila jsem do formy a dala chladit do lednice.
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chia valentínske raňajky

Chia valentínske raňajky

Obrázek Quinoa-cvikla risotto

Quinoa-cvikla risotto

Obrázek Nevarená jablková výživa bez cukru

Nevarená jablková výživa bez cukru

Obrázek Porridge

Porridge

Obrázek Kokosovo-čokoládová panna cotta

Kokosovo-čokoládová panna cotta

Obrázek Kapustová polévka podle De LI

Kapustová polévka podle De LI

Obrázek  Burger-dobrožrút

Burger-dobrožrút

Obrázek Zelená polievka

Zelená polievka

Obrázek Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Obrázek Kapustová polévka by Romča

Kapustová polévka by Romča

Obrázek Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Jahodovo-banánový koktejl s kokosovým mlékem by Romča

Obrázek Recept - Veganský čokoládový dort

Recept - Veganský čokoládový dort

TOPlist