Hledat

Recept - Gnocchi s lososem, špenátem a sýrovou omáčkou

Potřebné přísady:
  • 500 bramoborových nok Gnocchi
  • 300 g čerstvého lososa
  • 2 hrsti čerstvého špenátu
  • 200 ml smetany
  • 100 g taveného sýra
  • 25 g sýra s modrou plísní
  • 75 g tvrdého sýra typu Primator, Eidam..
  • stroužek česneku
  • střední cibule
  • sůl
  • pepř
  • máslo na smažení
Postup přípravy:
  1. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a stroužek česneku, přidáme nakrájeného osoleného a opořeného lososa a restujeme ze všech stran.
  2. Do pánve přidáme špenát a promícháme a necháme špenát ,, povadnout,,.
  3. Zalijeme smetanou, přidáme tavený sýr a nastrouhané tvrdé sýry.
  4. Chvilku povaříme a jakmile se sýry rozpustí, stáhneme z plotýnky a dáme stranou.
  5. Ve vroucí vodě uvaříme dle návodu gnocchi (pro nejlepší chuť si gnocchi můžete udělat přímo doma a nebo kupujeme čerstvě chlazené, určené k rychlé spotřebě).
  6. Dobrou chuť a užívejte vaření s REFOODEM !
Hlavní jídla

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mexické fazole skvělé

Mexické fazole skvělé

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Vepřové líce

Vepřové líce

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Obrázek Řecké bifteki

Řecké bifteki

Obrázek Chilli con Carne

Chilli con Carne

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Lasagne

Lasagne

Obrázek Petrželové knedlíky

Petrželové knedlíky

Obrázek Brokolicový nákyp

Brokolicový nákyp

TOPlist