Hledat

Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Potřebné přísady:
  • 2ks Hložánkovy vejce (nedostatkové zboží viz. foto)
  • špetka soli
  • 50g ničeho
  • olej nebo máslo na smažení
Postup přípravy:

Recept na Hložánkovy vejce je vyhlášenej široko daleko.

  1. Hložánkovy vejce před použitím důkladně omyjeme a následně, pro jistotu, ještě přelijeme vroucí vodou. Odblaníme a opět omyjeme. Při přípravě je důležité přesně trefit konzistenci vajec !!! To je druhá nejdůležitější věc při přípravě této dobroty. Dobře trefená doba přípravy se projevuje epesní příchutí. Epesní příchuť poznáte tak, že není rozeznatelná od všech jiných příchutí, jelikož každou z nich obsahuje. Tím pádem ovšem vzniká problém, že většina lidí není schopná tuto příchuť cítit. Dále už pak pokračujeme jako u běžné přípravy volského oka. Při přesném dodržení přípravy postupu, nebudete nutně po konzumaci pokrmu potřebovat více toalet v domě.
  2. Přesný a podrobný videonávod naleznete v tomto odkazu http://novaplus.nova.cz/porad/ulice/video/2325-ulice-2650-dil , recept začíná v 28:56 a druhá část 31:27.
  3. Přejeme dobrou chuť a kulturní prožití večeře s přáteli.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Losos na medu

Losos na medu

Obrázek Znojemská hovězí pečeně

Znojemská hovězí pečeně

Obrázek Zapečené šunkové rolky

Zapečené šunkové rolky

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Obrázek Květákové karbanátky se sýrem

Květákové karbanátky se sýrem

Obrázek Kuřecí prsa na smetaně

Kuřecí prsa na smetaně

Obrázek Řecké bifteki

Řecké bifteki

Obrázek Kartofel kohn - Bavorsko

Kartofel kohn - Bavorsko

Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Obrázek Vepřové vindaloo

Vepřové vindaloo

Obrázek Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Těstoviny s cuketou, sušenými rajčaty a ricottou by Romča

Obrázek Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

Zapečené, smetanové kuřecí závitky se špenátem

TOPlist