Hledat

Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Potřebné přísady:
  • 2ks Hložánkovy vejce (nedostatkové zboží viz. foto)
  • špetka soli
  • 50g ničeho
  • olej nebo máslo na smažení
Postup přípravy:

Recept na Hložánkovy vejce je vyhlášenej široko daleko.

  1. Hložánkovy vejce před použitím důkladně omyjeme a následně, pro jistotu, ještě přelijeme vroucí vodou. Odblaníme a opět omyjeme. Při přípravě je důležité přesně trefit konzistenci vajec !!! To je druhá nejdůležitější věc při přípravě této dobroty. Dobře trefená doba přípravy se projevuje epesní příchutí. Epesní příchuť poznáte tak, že není rozeznatelná od všech jiných příchutí, jelikož každou z nich obsahuje. Tím pádem ovšem vzniká problém, že většina lidí není schopná tuto příchuť cítit. Dále už pak pokračujeme jako u běžné přípravy volského oka. Při přesném dodržení přípravy postupu, nebudete nutně po konzumaci pokrmu potřebovat více toalet v domě.
  2. Přesný a podrobný videonávod naleznete v tomto odkazu http://novaplus.nova.cz/porad/ulice/video/2325-ulice-2650-dil , recept začíná v 28:56 a druhá část 31:27.
  3. Přejeme dobrou chuť a kulturní prožití večeře s přáteli.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špenátová roláda

Špenátová roláda

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Houbový guláš s petržekou - Strašín

Houbový guláš s petržekou - Strašín

Obrázek Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Dýně s ořechovým pestem od Zuzky

Obrázek Francouzský cibulový koláč

Francouzský cibulový koláč

Obrázek Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Obrázek Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Zapekané špagety s orechmi a pudingovou zálievkou

Obrázek Vepřové líce

Vepřové líce

Obrázek Cheeseburger

Cheeseburger

Obrázek Dýňové rizoto by Romča

Dýňové rizoto by Romča

Obrázek Jehněčí kolínko

Jehněčí kolínko

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

TOPlist