Hledat

Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Potřebné přísady:
  • 2ks Hložánkovy vejce (nedostatkové zboží viz. foto)
  • špetka soli
  • 50g ničeho
  • olej nebo máslo na smažení
Postup přípravy:

Recept na Hložánkovy vejce je vyhlášenej široko daleko.

  1. Hložánkovy vejce před použitím důkladně omyjeme a následně, pro jistotu, ještě přelijeme vroucí vodou. Odblaníme a opět omyjeme. Při přípravě je důležité přesně trefit konzistenci vajec !!! To je druhá nejdůležitější věc při přípravě této dobroty. Dobře trefená doba přípravy se projevuje epesní příchutí. Epesní příchuť poznáte tak, že není rozeznatelná od všech jiných příchutí, jelikož každou z nich obsahuje. Tím pádem ovšem vzniká problém, že většina lidí není schopná tuto příchuť cítit. Dále už pak pokračujeme jako u běžné přípravy volského oka. Při přesném dodržení přípravy postupu, nebudete nutně po konzumaci pokrmu potřebovat více toalet v domě.
  2. Přesný a podrobný videonávod naleznete v tomto odkazu http://novaplus.nova.cz/porad/ulice/video/2325-ulice-2650-dil , recept začíná v 28:56 a druhá část 31:27.
  3. Přejeme dobrou chuť a kulturní prožití večeře s přáteli.
Hlavní jídla
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jogurtové lívance

Jogurtové lívance

Obrázek Francouzský cibulový koláč

Francouzský cibulový koláč

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Čočkové ragú Bolognese

Čočkové ragú Bolognese

Obrázek Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Obrázek Masová roláda

Masová roláda

Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Obrázek Jehněčí kolínko

Jehněčí kolínko

Obrázek Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Obrázek Cheeseburger

Cheeseburger

Obrázek Slaný závin podle Petry

Slaný závin podle Petry

Obrázek Nádivka s kopřivami

Nádivka s kopřivami

TOPlist