Hledat

Indická Zeleninová polievka

Potřebné přísady:
  • 1 menší fenykel
  • 1 mrkva
  • 1 petržlen
  • 6 ks cherry rajčín
  • 100g hliva
  • Kúsok zázvoru
  • citrónová šťava
  • Zmes korenín - garam masala,džira,kurkuma,horčičné semienko (správne množstvo, ktoré vám vyhovuje, zistíte sami používaním týchto zmesí :)) preto na začiatok s mierou…
Postup přípravy:
  1. V hrnci si na ghee masle, alebo kokosovom oleji krátko orestujte zmes korenín, potom pridajte fenykel, mrkvu, petržlen, rajčinky, pokvapkajte citrónovou šťavou.Krátko orestujte a zalejte vodou.
  2. Polievka má peknú farbu po korení a rajčinách.
  3. Pridajte nakrájanú hlivu, osolte himalájskou soľou a varte kým zelenina zmäkne.
  4. Dobrú vám všetkým
Veganské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Citrónovo-badiánove ,,Ovse,,notto

Obrázek Dobrožrútsky perník

Dobrožrútsky perník

Obrázek Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Obrázek Cícerové ,,Ovsenotto,,

Cícerové ,,Ovsenotto,,

Obrázek Čína ze sojových kostek - vegan

Čína ze sojových kostek - vegan

Obrázek Nevarená jablková výživa bez cukru

Nevarená jablková výživa bez cukru

Obrázek Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Rýže se zeleninou a uzeným tofu by Romča

Obrázek Batátovo-ryžové fašírky

Batátovo-ryžové fašírky

Obrázek Pomarančovo-mrkvový koláč

Pomarančovo-mrkvový koláč

Obrázek Zelená polievka

Zelená polievka

Obrázek Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Vegušenky by Romča - ovesné - bez vajec

Obrázek Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

Rizoto s tempehem a noky z Hrašky, kysané zelí podle Pedra

TOPlist