Hledat

Žampiónový krém by Romča

Potřebné přísady:
  • žampiony
  • řepkový olej
  • sůl
  • domácí vegeta
  • vločky
  • mléko
  • voda
  • cibule
  • zeleninový bujón - ( nemusí být)
Postup přípravy:
  1. Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do zlatova, přidáme nakrájené žampiony. Pár žampiónů nechávám bokem a pak opeču na pánvičce a přidávám již do hotové polévky.
  2. Na cibulku dáme omyté, osušené a pokrájené žampióny a opeču dozlatova, přidat trošku vody a nechám povařit. Po cca 8 minutách přidám mléko a přivedu k varu. Připravím si záklepku z mléka a mouky a zahustím. Nechám projít varem a rozmixuji tyčovým mixérem, pokud nemáte použijete obyčejný mixér. Osolíme a přidáme domácí vegetu. Pro koho je chUť moc éterická přidá ještě kvalitní zeleninový bujon. Bokem na pánvi si na sucho opražím vločky, které si pak každý podle chuti přidá do polévky.
  3. Dobrou chuť
Vegetariánské
Autor receptu

Facebook komentáře

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Vlašské vyloupané ořechy na prodej

Obrázek Cuketový chlebík s ořechy

Cuketový chlebík s ořechy

Obrázek Adzuki

Adzuki

Obrázek Recept - RAW sushi

Recept - RAW sushi

Obrázek Bramborová roláda s uzeným tofu

Bramborová roláda s uzeným tofu

Obrázek Čočková s ředkvičkou

Čočková s ředkvičkou

Obrázek Vegetarianské těstoviny houbové

Vegetarianské těstoviny houbové

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Vegešpagety podle Pedra

Vegešpagety podle Pedra

Obrázek Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Zelňačka z hlávkového zelí - bez zahušťování moukou

Obrázek Dobrožrútsky ,,Dhal,,

Dobrožrútsky ,,Dhal,,

Obrázek Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

TOPlist